Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ: ΑΠΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

 

Ο κάθε Έλληνας ακόμα και ο πιο αφελής, κυρίως όμως ο αποχαυνωμένος από την κατανάλωση και βιδωμένος στον καναπέ του μπρος στην τηλεόραση, μπορεί να παρατηρήσει πως κάθε χρόνο, στις δύο μεγάλες Εθνικές Εορτές μας, την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, οι δημοσιογράφοι - είτε με άρθρα είτε με ρεπορτάζ στην τηλεόραση (εκπομπές και δελτία ειδήσεων) και τώρα πια και με άρθρα στο διαδίκτυο - βάζουν τα ίδια θέματα, ξανά και ξανά: Το ότι τα Ελληνόπουλα δε γνωρίζουν για ποιο λόγο γιορτάζουμε, δεν ντύνονται ευπρεπώς στην παρέλαση, ενδιαφερόμενοι τάχα για να γίνονται σωστά οι μαθητικές παρελάσεις ενώ επιχειρηματολογούν υπέρ των καταργήσεων των παρελάσεων. Ακόμα και αν δεν το κάνουν αυτοί οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, επιτρέπουν, καλώντας σε εκπομπές, τα γνωστά αριστερίστικα απολιθώματα να κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για φασιστικά «κατάλοιπα», για ναζιστική ισοπέδωση της προσωπικότητας που επέρχεται από το ομοιόμορφο ντύσιμο κλπ. 
 
Το «σημείο κλειδί» στην όλη υπόθεση - και η λέξη "σημείο" δε χρησιμοποιείται τυχαία, αλλά για να φέρει στο νου τη σημειολογία των εκστρατειών των ανθελλήνων εναντίον της Εθνικής Συνείδησης - είναι η Ελληνική Σημαία. Όλοι οι Έλληνες έχουν έστω μια θολή ανάμνηση για τον αριστούχο Τσενάι και τον «χαμό» που γινόταν στα τηλεοπτικά «παράθυρα» για το αν θα πρέπει ή όχι να σηκώνει την Ελληνική σημαία μη Έλληνας. Συζητήσεις επί συζητήσεων, όπου πάντα όλοι οι αυλοκόλακες του σάπιου βασιλείου της Δημοκρατίας της Ελλάδας, ανεξαρτήτου αποχρώσεως, κατέληγαν στο συμπέρασμα πως την Ελληνική Σημαία μπορεί να τη σηκώνει και ο Αλβανός και ο οποιοσδήποτε αλλοδαπός μαθητής, αφού «μετέχει της Ελληνικής Παιδείας». Ήταν η αρχή… 
 
Η πολιτικοκοινωνική αυτή επιχείρηση φάνηκε να πετυχαίνει το στόχο της, με τους περισσότερους Έλληνες να σκύβουν το κεφάλι και να σιωπούν, ανίκανοι να αντιδράσουν υποστηρίζοντας το αυτονόητο πως η Ελληνική Σημαία είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Έτσι, φαίνεται, ήρθε η ώρα για να ξεκινήσει η επόμενη φάση του σχεδίου απελληνοποίησης στα σχολεία: οι κατάλληλες επεμβάσεις στα σχολικά βιβλία, κυρίως της Ιστορίας και με αιχμή του δόρατος το σύγγραμμα της (φτου) «κα» (κα) Ρεπούσης. 
 
Οι μόνοι που αντέδρασαν, και μάλιστα δυναμικά και αποτελεσματικά, ήταν οι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Διαμαρτυρίες για την παράδοση της Ελληνικής Σημαίας ως έπαθλο σε αλλοδαπούς μαθητές, αντί ως ευθύνη σε Έλληνες. Το βιβλίο της Ρεπούση κάηκε μπροστά στο βάθρο των επισήμων την ώρα της παρέλασης. Ήταν μια γερή γροθιά στο στομάχι των χαρτογιακάδων και των λεκέδων της Παγκοσμιοποίησης, που μοιάζουν ατσαλάκωτοι μες στα καλοσιδερωμένα και ακριβά κοστουμάκια τους, τα καλοκλιματιζόμενα γραφειάκια τους και το σίγουρο μισθουλάκο τους και τις μίζες τους. 
 
Σήμερα, οι πολιτικές παρεμβάσεις των ανθελλήνων για να πλήξουν την Εθνική Συνείδηση, έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί και έχουν ξεπεράσει τις πράξεις σημειολογίας. Σήμερα, Οκτώβριος του 2009, έχουμε ενδεικτικά: 
 
> Δασκάλους και καθηγητές που αρνούνται να παρελάσουν οι μαθητές των σχολείων τους
> Δράση ανθελληνικών στοιχείων, που ακούν στο όνομα antifa, στα σχολεία ακόμα και εν ώρα λειτουργίας.
 
Αυτό είναι πέρα για πέρα παράνομο, ωστόσο τα χθεσινά αριστερά φοιτηταριά, σημερινοί δημόσιοι υπάλληλοι-καθηγητές, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα και τους αφήνουν ανενόχλητους, παρ' όλο που υπήρξαν περιστατικά εκφοβισμού σε μαθητές που αρνούνταν να πάρουν τα φυλλάδια που διένειμαν. Οι καθηγητούληδες βγάζουν λογύδρια μόνο όταν οι Εθνικιστές μαθητές αντιδρούν. 
 
Σε πολλά σχολεία, οι Εθνικιστές μαθητές είχαν φροντίσει να "διορθώσουν" συνθήματα όπως: «ωραία, ωραία που καίγεται η Σημαία», «η Σημαία κάνει μόνο για κωλόχαρτο» ή «φαντάζει ωραία καμένη η Σημαία», ώστε τα συνθήματα που θα βρίσκονται στους τοίχους του σχολείου την ημέρα της γιορτής της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» να εκφράζουν την Εθνική Υπερηφάνεια της ημέρας. Χαρακτηριστικά:
 
Το θέμα είναι η συνειδητοποίηση του Αγώνος που δίνει ο Χρυσαυγίτης. Τα «ΟΧΙ» που ο Λαϊκός Σύνδεσμος λέει, εκτός στους εξωτερικούς εχθρούς (λαθρομενατάστες, Ε.Ε., ΗΠΑ, σιωνιστές), και σ’ αυτούς που δρουν μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Έχεις τα κότσια να στηρίξεις τον Αγώνα μας; 
 
Αν εσύ λες το «ΟΧΙ» σε εμάς, βολέψου με τις σοφιστείες που σου πασάρουν αυτοί που αφήνεις να καταστρέφουν την Πατρίδα και τη Φυλή σου ανενόχλητοι. Αυτοί που μας κατηγορούν για κακούς "φασίστες/ρατσιστές/ναζί" είναι οι ίδιοι που χαρακτηρίζουν τους Αγωνιστές, όπως τον Παύλο Μελά, "εξτρεμιστικά-εθνικιστικά στοιχεία". Είναι αυτοί που λένε πως ο Ελληνισμός είπε «ΟΧΙ» στο φασισμό(!), προσπαθώντας να ξεβάψουν το Αίμα που έχυσε ο Ελληνικός Λαός, προκειμένου να έχει ελεύθερη Πατρίδα εναντίον όλων και που οι πολιτικοί του ηγέτες φρόντισαν να ξεπουλήσουν στους «Συμμάχους», που ήταν αυτοί που τελικά τον έπνιξαν στο Αίμα (οι Άγγλοι που προμήθευαν όπλα και χρήματα στους «αντάρτες» κομμουνιστές, που ήθελαν μια Ελλάδα μέχρι τη Θεσσαλία - τέτοια ήταν η «Αντίστασή» τους - και που τον υποδήλωσαν με τα κεφάλαια βάσει του σχεδίου Μάρσαλ). Είναι αυτοί που που σε λίγο καιρό θα καταργήσουν την 25η Μαρτίου για χάρη της Ελληνοτουρκικής Φιλίας και που είναι χειρότεροι από κοινούς εγκληματίες. 
 
Εμείς Ασυμβίβαστοι, μέχρι το τέλος, θα αγωνιστούμε για τη Νίκη του Ελληνισμού, λέγοντας Υπερήφανα «ΟΧΙ» σε όλους τους γραικύλους και εχθρούς της Ελλάδας. Το μόνο «ΝΑΙ» που λέμε είναι για τις παρελάσεις: στρατιωτικές και μαθητικές!
 
Καλλίμαχος
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το καλύτερο Δώρο! Η γειτονιά μου η παλιά »

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.