Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

1993 – 2018: 25 Χρόνια η Φωνή της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία

1993 – 2018: 25 Χρόνια η Φωνή της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία

 

Μια εθνική προδοσίαξεσήκωσε τον Ελληνικό Λαό και τον οδήγησε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Η λαϊκή οργή ενώθηκε κατά της μειοδοσίας. Η Ελληνική ψυχή συγκεντρώθηκε στη Μακεδονική Γη για να αντισταθεί και να υπερασπιστεί το όνομα της Μακεδονίας μας. Η προδοσία που επίκειται με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στα Σκόπια από την προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ίσως είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ίσως έφτασε ο καιρός να επιβεβαιωθούν εκείνα τα προφητικά λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο συνέδριο της κεντρικής επιτροπής του Εθνικιστικού Κινήματος στη Φλώρινα στις 4 Νοεμβρίου του 1995. Και τότε οι εξελίξεις με το Μακεδονικό είχαν επιβάλλει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είχε κλείσει την συνεδρίαση λέγοντας:

«Έφτασε πλέον ο κόμπος στο χτένι. Ο καιρός μας, να το γνωρίζετε, πλησιάζει. Ακόμη συντηρούνται. Ποιοι; Το πολιτικό κατεστημένο. Συντηρούνται, γιατί ακόμη ο Λαός δεν έχει απελπισθεί και δεν φταίμε εμείς γι' αυτό... Αυτοί θα τον απελπίσουν. Και όταν οι Έλληνες θα πεινούν, όταν θα δουν να τους ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι την Πατρίδα τους, όταν θα φοβούνται να βγουν το βράδυ από το σπίτι τους γιατί θα κινδυνεύουν από τον αλλόφυλο εγκληματία, όταν οι Έλληνες θα έχουν φθάσει στο έσχατο σημείο της απελπισίας, τότε θα μας θυμηθούν! Γιατί είμαστε η Μεγάλη και Μόνη ελπίδα του: η Χρυσή Αυγή!».

Ο λαός μας δεν γνωρίζει και πολλοί μάλλον δε θυμούνται, ότι στις 10 Ιανουαρίου του 1993 το πρώτο φύλλο της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής έγραφε: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ».Αυτό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι από αυτούς που σήμερα παριστάνουν τους μακεδονομάχους, ενώ έχουν προδώσει τόσες και τόσες φορές τον Ελληνικό Λαό ψηφίζοντας νομοσχέδια και μέτρα που αποσυνθέτουν την Ελληνική Κοινωνία και διαλύουν τον Έλληνα εργάτη, τον Έλληνα αγρότη, τον Έλληνα επιστήμονα, τον Έλληνα επιχειρηματία και την ελληνική οικογένεια.

Η Χρυσή Αυγή όπως την Κυριακή, έτσι και τότε, τον Φεβρουάριο του 1994 είχε συμμετάσχει στο μεγάλο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τον Νοέμβριο του 2007, χρονιά κατά την οποία η Χρυσή Αυγή δεν ευρίσκετο ακόμα στη Βουλή, θα έγραφε σε ένα άρθρο του με τίτλο «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΕΞΟΥΣΙΑ, από το να εξουσιάζεις την Συνείδησή σου!»:

«Ζούμε στην Ελλάδα του 2007. Ένας χρόνος τελειώνει και στο επίκεντρο των θεμάτων βρίσκεται το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Όταν εκατομμύρια Ελλήνων έβγαιναν στους δρόμους στις αρχές της δεκαετίας του '90 ήμασταν και εμείς μαζί τους, αλλά είχαμε επίγνωση ότι αυτός ο αγώνας θα προδοθεί. Τότε είχαμε εκδώσει μία προκήρυξη με το σύνθημα “ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ”. Την εγκαταλείψαμε και να το κατάντημα...».

Στις 31 Μαρτίου του 1994 γίνεται ακόμα ένα μεγάλο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει ξανά, ξεκινώντας μια πορεία από τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη με το σύνθημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Αυτή έμελλε να είναι η τελευταία ηχηρή απάντηση του Ελληνικού Λαού, καθώς το συλλαλητήριο που αποπειράθηκε να οργανώσει η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης το 1997 απέτυχε, αφού δεν στηρίχθηκε από καμιά πολιτική παράταξη και μέσο μαζικού επηρεασμού! Το 1994 η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στις ευρωεκλογές και σε μια προκήρυξη γράφει μεταξύ άλλων:

«Εάν κι εσύ με θλίψη παρατηρείς ότι τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται σε ένα επικίνδυνο τέλμα, το ζήτημα της Ελληνικής Μακεδονίας οδηγείται σε μια προδοτική λύση, η Βόρειος Ήπειρος και η Κύπρος έχουν στην ουσία εγκαταλειφθεί, ενώ στη Θράκη οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν και το Ελλαδικό κράτος δείχνει μια σκανδαλώδη ανοχή...».

Στις 6 Ιανουαρίου του 1995 γράφει το πρώτο φύλλο της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» εκείνη την χρονιά:

«Σχεδόν τετελεσμένο γεγονός είναι η χρησιμοποίηση του ονόματος Μακεδονία από τους Σκοπιανούς στην διεθνή διπλωματία. Το εμπάργκο απεδείχθη κακόγουστη φάρσα και επιπλέον ο λαός έχει αποπροσανατολισθεί από το πρόβλημα και η κινητικότης που υπήρχε στο παρελθόν έχει αντικατασταθεί από τις δήθεν ρεαλιστικές προτάσεις των πολιτικάντηδων, προτάσεις συμβιβασμού και μειοδοσίας. Όλοι ξαφνικά ξέχασαν τον αλυτρωτισμό του Γκλιγκόρωφ».

Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν πως η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα που υπερασπίζεται σταθερά εδώ και 25 χρόνια το όνομα της Μακεδονίας. Πριν 25 χρόνια ο λαός δεν γνώριζε την Χρυσή Αυγή. Σήμερα γνωρίζει την Χρυσή Αυγή, αλλά δε γνωρίζει το αληθινό – αλλά σταθερό – παρελθόν της Χρυσής Αυγής. Η καρδιά του Λαού μας σήμερα χτυπά στη Μακεδονία. Ο Ελληνικός Λαός συσπειρώνεται για την Μακεδονία, σαν να ακούει τη φωνή του Δραγούμη: «Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει». Απέναντι του έχει τις «δημοκρατικές» δυνάμεις και τις στρατιές του παρακράτους. Δίπλα του ΜΟΝΟ η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, η Χρυσή Αυγή! Η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή και η ψυχή του Ελληνικού Λαού! Κι ο λαός το αντιλαμβάνεται πλέον αυτό. Το είδαμε χτες κατά την είσοδο των χρυσαυγιτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Χειροκροτούσε και έστελνε φιλιά ο λαός στους κακούς «φασίστες». Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει πως η συμμετοχή στο συλλαλητήριο θα γινόταν χωρίς λάβαρα που φέρουν το σύμβολο του κόμματος και χωρίς την δική του παρουσία για να μην πάρει κομματική χροιά. Ένα ίσχυε χτες κατά την πορεία της Χρυσής Αυγής: «Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε με βήμα γοργό στιβαρό, σημαίες στα χέρια κρατάνε για έναν σκοπό ιερό!»

Ο καιρός έχει φτάσει. Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Όσα φώναζαν τόσα χρόνια οι Έλληνες εθνικιστές,  δυστυχώς, επαληθεύονται. Απέναντι σε αυτή την προδοσία στέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή. «στιμνονλλςκαὶἡΜακεδονία». Και η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Και είναι μία και Ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.