Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Εθνική Αντίσταση στη νέα τουρκοκρατία απ' τον Ελληνικό Βορρά

 

Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009, λίγες μέρες πριν την επέτειο Μνήμης για τους πεσόντες αεροπόρους στα Ίμια και μέσω κλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο από τους Τούρκους, μέλη του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τουρκική προκλητικότητα σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη την ώρα που το ελληνικό κράτος διατηρεί μονομερώς το περίφημο δόγμα της δήθεν «ελληνοτουρκικής φιλίας».
 
Παρά την παντελή έλλειψη αστυνομικής δύναμης κατά τη διάρκεια της αυθόρμητης συγκέντρωσης και της ακόλουθης πορείας, δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο και η εκδήλωση περιφουρήθηκε άψογα από τους πειθαρχημένους συναγωνιστές. Αυτό ήταν ένα στοιχείο που αναγνωρίστηκε με πολλά θετικά σχόλια από τους περαστικούς.
 
Η προκήρυξη που μοιράστηκε σε περαστικούς και περιοίκους:
 
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!
 
Αμέσως μετά τα κατευθυνόμενα επεισόδια του Δεκεμβρίου, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το κλίμα αποσταθεροποίησης που υπάρχει διάχυτο στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, η Τουρκία άρχισε να δείχνει τα δόντια της.
Από τη Θράκη, όπου υπάρχει σε ισχύ σχέδιο εκτουρκισμού της περιοχής, μέχρι το Αγαθονήσι, όπου για την επίσκεψη στο νησί του αρχηγού του ελληνικού κράτους προέβησαν σε επίσημη διαμαρτυρία, οι Τούρκοι σπεύδουν να καταστήσουν την Ελλάδα επαρχία τους.
Όσο για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα Τουρκική φρεγάτα βολτάριζε μέχρι το Σούνιο!
Την ίδια ώρα που η Τουρκία επιβάλλεται ως η περιφερειακή δύναμη της ανατολικής Μεσογείου, με τις πλάτες των αμερικανοσιωνιστών, η Ελλάδα διατηρεί μονομερώς το δόγμα της περίφημης «ελληνοτουρκικής φιλίας» και στηρίζει τις ενταξιακές προσπάθειες των Τούρκων στην Ε.Ε.
 
ΩΣ ΕΔΩ!
 
Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη! Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν, γιατί το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα!
Δεκατρία χρόνια μετά την εθνική προδοσία των Ιμίων, το αίμα των νεκρών αξιωματικών του νέου γύρου του ακήρυχτου ελληνοτουρκικού πολέμου, παραμένει αδικαίωτο.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.