Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Μνημόνιο ΚΑΙ στα εθνικά θέματα

Η Ελλάδα χάνει κάθε διαπραγματευτική της ικανότητα στα μέτωπα των εθνικών θεμάτων, καθώς αμήχανοι  παρακολουθούν τη χώρα να βυθίζεται καθημερινά στο χάος της πρωτοφανούς παρακμής. Η Ελλάδα από την στιγμή που το πολιτικό της προσωπικό προσυπέγραψε τη σκόπιμη λεηλασία της με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, αποδεχόμενο ένα μη βιώσιμο χρέος, οδηγείται μεθοδευμένα στην καταστροφή και στην εθνική διάλυση. Οι κομματικοί μηχανισμοί δεν ασχολήθηκαν, ούτε προσχηματικά, με τα ανοικτά εθνικά θέματα, ούτε με την εξωτερική πολιτική. Πόσο μπορεί να εφησυχάζουμε, όταν οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας επιτεθούν στον Έβρο και στα νησιά; Γιατί οι Έλληνες δεν τόλμησαν να υψώσουν το ανάστημα μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ερντογάν στο ότι δεν υπάρχει χώρα που να λέγεται Κύπρος;

Την ώρα που οι Τούρκοι προγραμματίζουν ασκήσεις στο Αιγαίο σε περιοχές ελληνικές, απειλούν με έρευνες εντός της δικής μας ΑΟΖ και διαγράφουν από τον χάρτη το Καστελλόριζο, η ελληνική κυβέρνηση γονατίζει την κοινωνία με αβάσταχτους φόρους και αποδυναμώνει την άμυνα. Την ώρα που η Άγκυρα συγκεντρώνει στρατό στα μικρασιατικά παράλια εγείροντας διεκδικήσεις στα Δωδεκάνησα, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου διευκολύνει με τις κινήσεις της την τουρκική επιθετικότητα, κλείνοντας την 126 Σμηραρχία Μάχης, στην περιοχή του αεροδρομίου Ηράκλειου στην Κρήτη.

Παρά το γεγονός της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, η Ελλάδα οφείλει να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και να καταγγείλει στη διεθνή κοινότητα τις αποσταθεροποιητικές κινήσεις της Τουρκίας σε Θράκη και Αιγαίο. Οποιαδήποτε άλλη στάση εγείρει υποψίες για επανάληψη των γεγονότων του 1974.

          Οι Τούρκοι παρατάσσονται ξανά απέναντί μας, εγείρουν μειονοτικά θέματα, κάνουν κρουαζιέρες στο Αιγαίο, εκβιάζουν την Κύπρο, και το μνημονιακό σημερινό κράτος ακολουθεί τα εθνοκτόνα σχέδια της τρόικας. Η <<πολιορκία>> της Σκύρου από την τουρκική φρεγάτα, στις 14 Νοεμβρίου ήταν μια πάρα πολύ σοβαρή πρόκληση σύμφωνα με κύκλους του ΓΕΕΘΑ, γιατί η Σκύρος αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα του ελληνικού συστήματος άμυνας απέναντι στην Ανατολή. Για όλα αυτά λοιπόν που συμβαίνουν, στην ελληνική βουλή δεν ακούστηκε κουβέντα.

Στην Θράκη οι δύο ψευτομουφτήδες κάνουν αντιποίηση Αρχής και οι Γκρίζοι Λύκοι δημιουργούν συνθήκες ανωμαλίας, εμείς τους παρακολουθούμε ακίνητοι και αμήχανοι. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά και το μίσος που τρέφει μια αξιοσημείωτη μερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας προς τον Ελλαδικό χώρο. Με τη θέσπιση του Καλλικράτη και τις κομματικές λίστες, παρέδωσαν δύο από τους τέσσερεις δήμους της Κομοτηνής στους εκλεκτούς του τουρκικού προξενίου. Η Τουρκία που είναι υπέρμαχος της εφαρμογής του Δικαίου της σαρίας στην Θράκη, θα τρίβει τα χέρια της.

Στο κέντρο της Κομοτηνής, εδώ και κάποια χρόνια δεσπόζει κάτω από την σκέπη ενός νεόκτιστου και πολυτελούς κτηρίου, η μεγαλοπρεπής τουρκική τράπεζα <<Ζιράατ Μπανκ>> η οποία δανείζει σε μουσουλμάνους και σε τουρκικούς συλλόγους, με χαμηλά επιτόκια 3%, ενώ οι ελληνικές με 14%. Αποτέλεσμα αυτών είναι ο χριστιανός να πουλά, και ο μουσουλμάνος να αγοράζει γη. Η Τουρκία για να επιτύχει την <<κοσοβοποίηση>> της Θράκης χρειάζεται λαό, έδαφος και ηγεσία πράγμα που κι εδώ η Αθήνα δεν κάνει τίποτα.

Από το Βερολίνο ξεκίνησε πάλι η νέα πίεση για το σκοπιανό, καθώς η Άγγελα Μέρκελ κάλεσε αιφνιδιαστικά τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ. Γιατί η γερμανίδα καγκελάριος ανακατεύτηκε στο σκοπιανό χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο; Η κίνησή της θέλει να επιβεβαιώσει τον ηγεμονικό της ρόλο τόσο στην Ε.Ε όσο και στις βαλκανικές εξελίξεις.

Έρχεται λοιπόν η ώρα να ενταθούν οι πιέσεις σε όλα τα εθνικά θέματα, καθώς οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην εγγύς Ανατολή και την Μεσόγειο επιβάλλουν την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι σκοπιανοί συνεχίζουν τις εμπρηστικές δηλώσεις και ενέργειες, καταπατώντας τις σχετικές διατάξεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που συνήφθη στα πλαίσια του ΟΗΕ.

Σε παράλληλους δρόμους κινούνται και οι Αλβανοί που ξηλώνουν την ελληνική παρουσία από την Β.Ήπειρο και πάνε να τινάξουν στον αέρα την ελληνική στρατηγική για την ΑΟΖ. Οι φιλοδοξίες των σχεδιαστών της <<Μεγάλης Αλβανίας>> είναι να αρχίσει η υλοποίηση των σχεδίων τους μέχρι το 2015. Σε απάντηση όλων αυτών η Αθήνα απέσυρε όλες τις στρατιωτικές μονάδες από τις περιοχές των ελληνοαλβανικών συνόρων.

Στην Κύπρο με την στρατιωτική κατοχή και τον εποικισμό να συνεχίζεται, τους πρόσφυγες να μην μπορούν να επιστρέψουν στον τόπο τους και τους οικονομικούς δολοφόνους να αποτελειώνουν το ελεύθερο κράτος, κάθε συζήτηση για νέο σχέδιο Ανάν, θα είναι καταστροφική κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η επιθυμία της Βρετανίας και της Τουρκίας είναι να ελέγχουν την Κύπρο. Η πρώτη για να εκτελεί τις κατασκοπευτικές της δραστηριότητες με τις βάσεις στο νησί. Η δεύτερη για να κατοχυρώσει τον έλεγχο του βόρειου τμήματος με σκοπό την κατάλυσή του.

Πρέπει λοιπόν να κατανοήσουμε ότι η οικονομική επίθεση που δέχονται η Ελλάδα και η Κύπρος εντάσσεται σε μια ευρύτερη γεωπολιτική και πολιτισμική επίθεση κατά του Ελληνισμού. Οι κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου δείχνουν να εξυπηρετούν περισσότερο διεθνή συμφέροντα παρά τα ελληνικά. Αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Ας τους χαλάσουμε τα κοσμοκρατορικά σχέδιά τους, βοηθώντας για άλλη μια φορά στην αφύπνιση της ανθρωπότητας.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 59 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.