Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Μέρος Α'

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΝΑΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
 
Η Τουρκία αργά, ράθυμα, ανατολίτικα αναπλάθει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Με τα σύγχρονα "όπλα" της οικονομίας: εμπόριο τροφίμων, τραπεζικές διεισδύσεις και δάνεια, ενέργεια, "πολιτισμό" και στρατιωτικό "τσαμπουκά", προσπαθεί να επεκτείνει την κυριαρχία της κατά τα πρότυπα της Κίνας ως "soft power" σε περιοχές που άλλοτε αποτελούσαν τα πασαλίκια των αγαπητικών "τσογλανιών" του Σουλτάνου της Υψηλής Πύλης. Βέβαια, σε κράτη που αποτελούνται από τουρκικής φυλετικά προέλευσης πληθυσμούς όπως για παράδειγμα το Αζερμπαϊτζάν ή το Τουρκμενιστάν, μόνο τυπικά η "μαμά-Πατρίδα" Τουρκία, δεν ελέγχει.
 
 
Στα Βαλκάνια, οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί ζούσαν στο περιθώριο. Έτσι, η "νεοφαναριώτικη", δηλαδή η αυτοκρατορικής αντίληψης τουρκική διπλωματία που υιοθέτησαν οι Τούρκοι από τους Βυζαντινούς διπλωμάτες που είχαν στη δούλεψή τους, κατόρθωσε να διεισδύσει στην Ελληνική Θράκη, στη Βουλγαρία, στη Βοσνία και φυσικά στην Αλβανία και στα Σκόπια. Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί, μπήκαν υπό την οικονομική και "πνευματική" προστασία της Άγκυρας. Η αλληλεπίδραση μεταξύ τουρκικού κράτους και μουσουλμανικών πληθυσμών στη Χερσόνησο του Αίμου, χαρακτηρίζεται ως:
 "μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια".
 
Η ανάκαμψη του "Γίγαντα με τα πήλινα πόδια", στηρίζεται στην καλά σχεδιασμένη εξωτερική πολιτική, στον ισχυρό στρατό και την παραγωγή πολεμικής βιομηχανίας. Αντίθετα, οι ραγιάδες που έχουμε επιτρέψει να κυβερνούν την Πατρίδα μας, ούτε μπορούν να προβούν σε σχεδιασμούς ούτε θέτουν στόχους στην εξωτερική πολιτική και το στρατό τον έχουνε αποκεφαλίσει από τους αγνούς Πατριώτες, προωθώντας τσανακογλύφτες που δε διστάζουν να πετάξουν την ένδοξη στολή του Έλληνα Αξιωματικού και να φορέσουν κοστούμι και από τα στρατόπεδα, να βρεθούν στην καρέκλα κάποιου Υπουργείου. Οι υποχωρήσεις και τα προσκυνήματα στο Μαυσωλείο του Κεμάλ των ελληνόφωνων πολιτικών, το μόνο που κατάφεραν ήταν να βοηθήσουν την προς δυσμάς "επέκταση" του Προαιώνιου εξ ανατολάς εχθρού, που έχει ανατρέψει τις ισορροπίες και έχει κατορθώσει να αποτελεί σημαίνοντα παίκτη στην παγκόσμια σκακιέρα.
 
 

 
 
 
 
Οι Τούρκοι, μεθοδικά και ακολουθώντας πιστά τα συμφέροντα της πατρίδας τους, κατάφεραν να βάλουν μία μεγάλη βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους. Τα εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών-εισβολέων από φίλιες προς την Τουρκία χώρες, έχουν διαρρήξει όχι μόνο χιλιάδες σπίτια Ελλήνων αλλά το πιο σημαντικό, τον κοινωνικό ιστό και την ασφάλεια του κράτους. Ανά πάσα ώρα και στιγμή, αποτελούν μία υπολογίσιμη δύναμη εξέγερσης, "εσωτερικών" αναταραχών ή μιας πιο σοβαρής "πορτοκαλί επανάστασης".
 
 
Στην περίπτωση που αναγερθεί το Τζαμί στην Αθήνα με τη συγκέντρωση όλων των μουσουλμανικών κοινοτήτων θα τεθούν υπό την προστασία και φυσικά τον έλεγχο της Άγκυρας που θα μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια τα μηνύματά της οποιαδήποτε χρονική στιγμή το απαιτούν τα συμφέροντα της ή οι πολιτικές συγκυρίες. Δεν είναι διόλου τυχαίο που η Τουρκία, προσπαθεί να ενισχύσει το μουσουλμανικό στοιχείο του χαρακτήρα της, με επικοινωνιακές και άρα ψεύτικες συγκρούσεις με το Ισραήλ, τον παραδοσιακό εχθρό των Ισμαηλιτών, δηλαδή, των Αράβων και κατ' επέκταση των μουσουλμάνων.
 
Η στιγμή που επέλεξαν να ασκούν τις πιέσεις αυτές πιο έντονα και φανερά που συμπίπτει με τις άδικες και με προφάσεις φυλακίσεις των Ελλήνων Εθνικιστών βουλευτών καθώς και  η σύμπλευση των νεοθωμανών με τις απαιτήσεις των εβραϊκών παγκόσμιων οργανώσεων και συναγωγών που έχουν κοινό στόχο τους Υπερασπιστές της Πύλη της Ευρώπης, δηλαδή της Ελλάδος, μόνο τυχαίες πολιτικές συγκυρίες δεν είναι.
 
 
Οι Τούρκοι ασκώντας ασφυκτική πίεση να αναγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος και παράλληλα να επιχειρούν τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, σημαίνει πως με τον τρόπο αυτό επιθυμούν να σφαγίσουν την κυριαρχία και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, ως οι πρόγονοι τους, οι Οθωμανοί. Με απλά λόγια, οι Τούρκοι θέλουν σημειολογικά να δείξουν πως ανασύστησαν την "ισλαμική" τους Αυτοκρατορία.
 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 29 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.