Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Το Ισραηλινό Λόμπι στις ΗΠΑ

Υπόλοιπα μέρη
 
Το θερμόμετρο στην Μ. Ανατολή ανεβαίνει επικίνδυνα και όπως όλα προμηνύουν ένας ενδεχόμενος «αποτρεπτικός» πόλεμος κατά του Ιράν είναι προ των πυλών. Τι συμβαίνει όμως και εξακολουθεί αυτή η συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη που λέγεται Μ. Ανατολή να μαστίζεται εδώ και αιώνες από έναν ανηλεή πόλεμο; Ποιες είναι οι βαθύτερες αιτίες που στρέφουν τα μάτια των υπερδυνάμεων προς αυτό το σημείο του χάρτη, προβαίνοντας σε εκστρατείες, που πολλές φορές κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπόρεσε να εφεύρει μία κάποια σοβαρή αιτιολογία για να τις δικαιολογήσει;
Όπως θα δούμε στο συγκεκριμένο βίντεο, οι αφορμές είναι πολλές, αλλά η αιτία παραμένει μία. Με πρόσχημα την εξάπλωση της δημοκρατίας ο παγκόσμιος αφέντης εξαντλεί όλα του τα περιθώρια για να επιβάλλει την περίφημη παγκοσμιοποίηση του. Τα εχθρικά προς αυτόν καθεστώτα που όρθωσαν το ανάστημα τους και αμύνθηκαν δια των όπλων κατέρρευσαν το ένα μετά το άλλο.
Τα όσα κράτη απέμειναν αμόλυντα από το μικρόβιο της υπερατλαντικής δημοκρατίας, η οποία για δεκαετίες βομβάρδιζε κάθε αντιφρονούντα, απειλούνται με έναν πόλεμο, που κανείς δε γνωρίζει την κατάληξη του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μία παγκόσμια συμφορά πλανάται στον αέρα και στον βωμό των συμφερόντων της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα χυθεί γι’ ακόμη μία φορά αίμα αθώων.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.