Ανοιχτές Ιστορικές και πολιτικές ομιλίες στην Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της επανέναρξης της ανοιχτής εβδομαδιαίας λειτουργίας του Εθνικιστικού πολυχώρου “ΣΑΡΙΣΑ” πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες ομιλίες παρουσία δεκάδων συναγωνιστών.

Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα επικαιρότητας με στελέχη του Κινήματος όπως ο συναγωνιστής Χ. Χατζησάββας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Επιπλέον, όπως είχε ανακοινωθεί, πραγματοποιήθηκαν ιστορικές ομιλίες για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μερίμνη του Μετώπου Νεολαίας. Με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρουσιάστηκαν βιβλιογραφικές πηγές και ιστορικά γεγονότα, τα οποία σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο αποκρύπτει σκοπίμως από την ελληνική νεολαία.

Ευχάριστη διαπίστωση αποτέλεσε η θέρμη με την οποία πλαισιώθηκε η συγκεκριμένη προσπάθεια από τον ολοένα και πολυπληθέστερο πυρήνα φίλων του Κινήματος. Η έναρξη του φετινού κύκλου ανοιχτών ιστορικών και πολιτικών ομιλιών αποτελεί μια πρωτοβουλία μακριά από την ξύλινη γλώσσα διαφόρων πατριδοκάπηλων και την κρατούσα συστημική προπαγάνδα.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *