H Χρυσή Αυγή στον Μελιγαλά – Κράτος και “πατριώτες” σε παροξυσμό!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσε δυναμικό παρών στο μνημόσυνο για τους σφαγιασθέντες Έλληνες που έπεσαν θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Η αντιμετώπιση που εξέλαβαν τόσο από το επίσημο κράτος όσο και από τους περιφερόμενους δήθεν “εθνοσωτήρες” ήταν πραγματικά ένα χαρακτηριστικό δείγμα του πανικού τους μπροστά στην πραγματικότητα της δυναμικής που επανακτά το Κίνημα μας!

Χωρίς καν κάποια νομιμοφανή πρόφαση, πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν για τον καθιερωμένο έλεγχο οχήματα των Συναγωνιστών, επιχειρώντας να περιορίσουν την προσέλευση τους. Αφού εν τέλει, με συνοδεία περιπολικών και οχημάτων της ασφάλειας, συνέχισαν την πορεία τους προς την Πηγάδα του Μελιγαλά, τότε τους απαγορεύτηκε απροκάλυπτα η είσοδος στον ίδιο τον χώρο του μνημόσυνου. Μάλιστα, απέναντι στην δικαιολογημένη αντίδραση των Ελλήνων Εθνικιστών, οι πανικόβλητοι ένστολοι εντολοδόχοι του καθεστώτος απείλησαν με προσαγωγές και καταστολή εντός του ιερού χώρου!

Σε αντίθεση με τα κάθε είδους ανδρείκελα οι Χρυσαυγίτες διέπονται από την στοιχειώδη σοβαρότητα και τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι στην Μνήμη των Νεκρών. Έτσι, οι Συναγωνιστλες παρέμειναν στον χώρο με δυναμικά συνθήματα και μετά την αποχώρηση των… υψηλών προσκεκλημένων της πολιτείας, πραγματοποίησαν την αρμόζουσα Εθνικιστική Τελετή Μνήμης που στεναχώρησε πολλούς.

Εκ μέρους της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο, κατέθεσε στεφάνι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τζεμπετζής, ενώ ο εκπρόσωπος της Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης, Άγις Φωτόπουλος, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Ιδρυτή της Χρυσής Αυγής και Πολιτικού Κρατουμένου Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. Η Τελετή έληξε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!
Αλγεινή εντύπωση της ημέρας: κάποιοι καταχραστές του όρου του Εθνικισμού δεν συνάντησαν το παραμικρό εμπόδιο από τα όργανα της κυβέρνησης, στάθηκαν ανενόχλητοι στην επίσημη τελετή και με θράσος δήλωσαν σε τηλεοπτικές κάμερες πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί…παρελθόν! Δυστυχώς για αυτούς οι εικόνες και τα πλάνα μιλούν από μόνα τους και τα παραληρήματα τους θα παραμείνουν μνημεία της έλλειψης επαφής με την πραγματικότητα ακόμα και όταν εξελίσσεται ακριβώς δίπλα τους.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *