Οι ενημερωτικές δράσεις στην Θεσσαλονίκη που τρομοκράτησαν τους μπολσεβίκους

Μέσα στην βδομάδα κλιμάκια του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν πρωινές ενημερωτικές εξορμήσεις σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Όπως ήταν φυσικό πλησίον των τοπικών Λυκείων οι Συναγωνιστές συνάντησαν πολλούς μαθητές που με ενδιαφέρον έλαβαν το ενημερωτικό μας υλικό. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς στάθηκαν και για να συζητήσουν με τους νέους της Χρυσής Αυγής, παρά τα επικριτικά βλέμματα και τις μετέπειτα απόπειρες εκφοβισμού κάποιον μεμονωμένων απαράδεκτων καθηγητών (για τις οποίες ενημερωθήκαμε άμεσα).

Έτσι, διανεμήθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια, κατά κύριο λόγο σε νεολαίους. Η επιτυχία των δράσεων μας αλλά και το ιδιαίτερο περιεχόμενο του ενημερωτικού υλικού, που στηλιτεύει με καυστικότητα την καθεστωτική προπαγάνδα εναντίον του Κινήματος μας, προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων από τους μονίμως υστεριάζοντες αριστεριστές. Αυτοί οι οποίοι συστηματικά μετατρέπουν σχολικές μονάδες σε χωματερές απεχθών συνθημάτων, αφισοκολλήσεων και πανό, αυτοί οι οποίοι στρατολογούν εξωσχολικούς για να επιβάλλουν στους μαθητές καταστροφικές καταλήψεις, αυτοί οι οποίοι δεν έχουν διστάσει ποτέ να εισβάλλουν μέσα στα σχολεία για να χύσουν το αντεθνικό δηλητήριο τους, αυτοί διαμαρτύρονται για την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι ξεκάθαρο ότι μοναδικό τους κίνητρο σε αυτές τις γελοίες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι βλέπουν να χάνουν το πλασματικό μονοπώλιο που πίστευαν ότι διατηρούν στους συγκεκριμένους χώρους, πάντα με κυβερνητικές πλάτες.
Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι:

  • Το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, του οποίου μέρος είναι το Μέτωπο Νεολαίας, εξακολουθεί να αποτελεί μια καθ’ όλα νόμιμη πολιτική οργάνωση παρά τις πρόσφατες δικαστικές σκευωρίες. Βεβαίως το γνωρίζουν αυτό αλλά ψεύδονται συνειδητά στοχεύοντας στην τρομοκρατία μέσω της παραπληροφόρησης. 
  • Εξίσου νόμιμη είναι και κάθε δράση που διεξάγουμε για την αφύπνιση του Λαού μας και οι απελπισμένες κραυγές τους για βοήθεια προς την αστική δικαιοσύνη που δήθεν δεν αναγνωρίζουν μας προκαλούν μόνο γέλιο
  • Η δράση του Μετώπου Νεολαίας επεκτείνεται συνεχώς σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα συνεχίσει να εντείνεται διότι έχουμε μαζί μας την Αλήθεια και, όλο και περισσότερα, νέα παιδιά έτοιμα να Αγωνιστούν!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *