Δράσεις προστασίας της πανίδας του “Σέιχ Σου” από το Μέτωπο Νεολαίας

Στις 13 Ιουλίου μία ακόμα πυρκαγιά έπληξε μεγάλο μέρος του Κέδρηνου Λόφου (Σέιχ Σου). Αμέσως μόλις ήρθη ο αποκλεισμός της περιοχής κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας μετέβη εκτάκτως στην περιοχή σε μια προσπάθεια περιορισμού των καταστροφικών επιπτώσεων.

Παρά τον καύσωνα, οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν πεζοπορία διασχίζοντας χιλιόμετρα της δασικής έκτασης, ερχόμενοι σε επαφή με το εσώτερο περιβάλλον του “πνεύμονα” της Θεσσαλονίκης. Καθ’ όλη την διάρκεια τα μονοπάτια του δάσους καθαρίστηκαν από τα απορρίμματα, με τα οποία ασυνείδητοι είχαν βρωμίσει το φυσικό τοπίο. Παράλληλα, υπό τις οδηγίες εξειδικευμένων συναγωνιστών, έγιναν έρευνες για τυχόν τραυματισμένα ζώα των οποίων το μέγεθος ή το νεαρό της ηλικίας δεν επέτρεψε να αποφύγουν ανέπαφα τις φλόγες. Τέλος, προσφέρθηκε τροφή και νερό στα αδέσποτα της περιοχής τα οποία υποφέρουν κάθε καλοκαίρι (και όχι μόνο) από τις υψηλές θερμοκρασίες, την λειψυδρία και την ασιτεία.

Η διαχρονική αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού για την ουσιαστική προστασία της Φύσης, αλλά και η ύποπτη δράση διαφόρων «φορέων» που συκοφαντούν τους Εθνικιστές ενώ οι ίδιοι ενδιαφέρονται μόνο για την μεγιστοποίηση των εισπράξεών τους, αποτελούν δυστυχώς καθεστώς. Σε αντίθεση με όλους αυτούς οι νέοι της Χρυσής Αυγής είμαστε σε εγρήγορση για την προστασία κάθε βιότοπου της ελληνικής Πατρίδας, με τον απόλυτο σεβασμό προς την Φύση που επιβάλλει η ιδεολογία μας και με το εθελοντικό πνεύμα που μας διέπει. Οι δράσεις μας αυτές, στο πλαίσιο του διαχρονικού οικολογικού έργου του Κινήματος μας, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη όλων των παραπάνω.

Για εμάς ο αγώνας για ανάσχεση των καταστροφικών επακόλουθων του “μοντέρνου κόσμου” και η παντί τρόπω αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό είναι εξίσου σημαντικοί τομείς με τον πολιτικό ακτιβισμό που αφορά ζητήματα επικαιρότητας, εθνικών θεμάτων κ.α., καθώς οι ενέργειες μας δεν αποσκοπούν σε φτηνά εκλογικά «οφέλη», όπως πράττουν αριστεροί “οικολόγοι” και απατεώνες των αστικών κομμάτων. Μέσω των δραστηριοτήτων μας υπηρετούμε πρωτίστως και με συνέπεια την Ιδέα του Ελληνικού Εθνικισμού.

Σε μια γενιά ανθρωπομάζας η οποία έχει απεμπολήσει κάθε ιδανικό, μακριά από τις σήπουσες δημοκρατικές κομματικές “νεολαίες” της οκνηρίας, των εφήμερων “απολαύσεων” και του εν γένει αστικού φιλελεύθερου τρόπου ζωής, δεσπόζει περήφανα το μαχητικό κομμάτι της εμπροσθοφυλακής του Ελληνισμού, το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής! 

Συνδεθείτε στο Telegram και στο Viber για άμεση και ελεύθερη ενημέρωση

You may also like...

1 Response

  1. September 19, 2022

    […] βιότοπων, η διάσωση απειλούμενων ειδών μετά από οικολογικές καταστροφές, η ανέγερση εγκαταστάσεων για αδέσποτα, η στήριξη […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *