H Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ποντιακό Ελληνισμό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! – BINTEO

Η Τετάρτη της 19ης Μαΐου βρήκε τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ξανά στους δρόμους του αγώνα. Εξ αφορμής της επετείου, το Μέτωπο Νεολαίας όργωσε τις λαϊκές γειτονιές της δυτικής Θεσσαλονίκης και επιβεβαίωσε την κινηματική του πρωτοκαθεδρία στην πόλη. Παράλληλα Συναγωνιστές από νωρίς είχαν γεμίσει την πλατεία Πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές δίνοντας το στίγμα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή για ακόμα μία χρονιά!
Στην Θεσσαλονίκη αρχή έγινε στο μαρμάρινο μνημείο της Γενοκτονίας στην περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού, όπου το ποντιακό στοιχείο είναι κυρίαρχο και κάθε είδους «επίσημοι», πολιτικάντηδες και μεγαλοπαράγοντες είναι ανεπιθύμητοι από τον λαό. Στο σημείο αυτό, εξιστορήθηκε από τον συναγωνιστή Νικόλαο Μ. το χρονικό της Γενοκτονίας που επιτέλεσαν οι τούρκοι, αλλά και η λαμπρή αντίσταση που επέδειξε ενάντια στο κεμαλικό καθεστώς το θρυλικό Ποντιακό Αντάρτικο. Εν συνεχεία πήρε τον λόγο το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Εθνικιστικού Κινήματος Χρήστος Χατζησάββας, από τον οποίο έγινε συνολική μνεία στις αλύτρωτες πατρίδες που υπέφεραν και υποφέρουν τα πάνδεινα από τους επιβουλείς και δολοφόνους των Ελλήνων σε Πόντο, Ιωνία, Βόρειο Ήπειρο, Κύπρο αλλά και Μακεδονία.
Τέλος, ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας συναγωνιστής Στέφανος, καυτηρίασε την προδοτική στάση διάφορων κομματόσκυλων που παριστάνουν τους «ποντιάρχες» και τους σπουδαιοφανείς εκπροσώπους σωματείων. Τα εν λόγω σωματεία όμως, όχι μόνο καπηλεύονται το αίμα των προγόνων μας, αλλά συναγελάζονται και με γνωστούς απατεώνες των αστικών κομμάτων, τουρκόφιλους, κομμουνιστές και λοιπούς μισέλληνες. Περιποιεί μέγιστη τιμή η κοινή απέχθεια όλων αυτών προς τους Εθνικιστές, οι οποίοι φτύνουν τις υποκριτικές τελετές τους. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έχει καμία θέση δίπλα σε ψηφοθήρες θιασώτες της «ελληνοτουρκικής φιλίας» που θυμούνται τους Πόντιους μία φορά τον χρόνο.
Στις Αχαρνές η Εθνικίστρια και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού του Κινήματος. Σε αμφότερες τις εκδηλώσεις έγινε εκτενής αναφορά στην πολεμική παράδοση των Ποντίων οι οποίοι πρωταγωνίστησαν από το αντάρτικο κατά των τούρκων, στο ελληνικό εθνικιστικό κίνημα του Μεσοπολέμου αλλά και την αντικομμουνιστική πάλη κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου. 
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακολουθήσαν δυναμικές δράσεις στους κεντρικότερους δρόμους και πλατείες των περιοχών, με τα εθνικιστικά συνθήματα της σιδηράς Νεολαίας του Κινήματος να δίνουν τον παλμό. Ερρίφθησαν χιλιάδες φέιγ βολάν, διανεμήθηκε άφθονο ενημερωτικό υλικό, ενώ δεκάδες νεαρά παιδιά προμηθεύτηκαν δωρεάν φυλλάδια και αυτοκόλλητα ενάντια στην εισβολή. Οι Χρυσαυγίτες, πορευόμενοι με ελληνικές σημαίες και το περήφανο ποντιακό λάβαρο, έγιναν δέκτες των επευφημιών από τους κατοίκους, σε μέρη που οι κάθε λογής πολιτικάντηδες δεν τολμάνε να εμφανιστούν.
Η ιστορική μνήμη αλλά και η αδιάκοπη δράση αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του κινηματικού πολιτισμού της Χρυσής Αυγής. Η δικαίωση των ψυχών των 350 χιλιάδων θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας έρχεται ΜΟΝΟ με τον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στους εχθρούς του Γένους μας. Αυτόν τον δρόμο επιλέγουμε να ακολουθήσουμε ως πολιτικοί στρατιώτες της Χρυσής Αυγής, και αυτόν θα ακολουθήσουμε μέχρις εσχάτων.
Ζήτω ο Ελεύθερος Πόντος!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *