Παρέμβαση του Μετώπου Νεολαίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης! – ΒΙΝΤΕΟ

Πολυπληθές κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου της 24ης Απριλίου σε δυναμική παρέμβαση σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης διατρανώνοντας την αδιαπραγμάτευτη αλληλεγγύη του Κινήματος στους πολιτικούς κρατούμενους, αγωνιστές του Εθνικισμού, οι οποίοι βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Δομοκού και Τρικάλων.
Οι συναγωνιστές, αφού κατέλαβαν ανενόχλητοι την είσοδο της αίθουσας συνεδριάσεων στο δημαρχείο της πόλης, γέμισαν με φέιγ βολάν την γύρω περιοχή και με ηχηρά συνθήματα ανήρτησαν πανό στο οποίο ανεγράφετο το γλαφυρό μα και διαχρονικότατο μήνυμα “ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΦΥΛΑΚΗ”!
Έτσι, οι νέοι της Χρυσής Αυγής “υποδέχτηκαν” με τον δικό τους τρόπο την επίσκεψη του θιάσου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη. Η δυναμική παρουσία των Εθνικιστών στο σημείο προκάλεσε αμηχανία στους ανύπαρκτους παρακρατικούς συμμορίτες της αριστεράς οι οποίοι περιορίστηκαν σε διαδικτυακές απειλές εκ των υστέρων, παρά το γεγονός πως οι καταλήψεις και οι γιάφκες τους δεν απέχουν παρά μόνο λίγες δεκάδες μέτρα από το κτήριο!
Πιστοί στο αθάνατο πνεύμα της κλεφτουριάς, στο πνεύμα δηλαδή των φυλακισμένων από την σιχαμερή ξενοκρατία πολεμιστών Κολοκοτρώνη, Νικηταρά, Τζαβέλα κ.α., οι νέοι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζουν να δίνουν τον έμπρακτο αγώνα εναντίον όλων αψηφώντας τις συστημικές απαγορεύσεις. Σε αντίθεση με το σαθρό άθυρμα των κάθε λογής πολιτικάντηδων (κατά φαντασία και μη) που αναλώνονται στα πάνελ και στο διαδίκτυο σε μικροκομματικές προστριβές, οι Χρυσαυγίτες πολιτικοί στρατιώτες αποτελούν πραγματικά «κρούσματα» αντίστασης σε έναν κόσμο που βυθίζεται στην αδράνεια και την παρακμή.
Εν μέσω ολικής αποχαυνώσεως της ελληνικής κοινωνίας και των ασφυκτικών μέτρων που επιβάλλονται από το καθεστώς Μητσοτάκη, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τις κινητοποιήσεις της σε όλη την Ελλάδα. Από θέση μάχης, καλούμε την αφυπνισμένη Νεολαία να γίνει μέρος της εθνικιστικής ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ και να δώσει τον δύσβατο μα συνάμα ιερό αγώνα για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία!

You may also like...