Επιστολή ενός μαθητή της επαρχίας: Εθνικιστικός Αγώνας σε… απομόνωση

Παρά τον λυσσαλέο πόλεμο του καθεστώτος και των υποχείριων του εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, όλο και περισσότεροι νέοι από ολόκληρη την Ελλάδα αφυπνίζονται χάρη στο έργο της Χρυσής Αυγής. Δημοσιεύουμε την επιστολή που λάβαμε από έναν εξ αυτών των νέων συναγωνιστών, ελπίζοντας να αποτελέσει ακόμα ένα παράδειγμα για την στροφή της Ελληνικής Νεολαίας προς την ενεργό δράση:

Ζούμε σε μια κοινωνία την οποία εκφράζουν η παρακμή και η ανωμαλία. Αυτό γίνεται εκ νέου αντιληπτό από πρόσφατα γεγονότα, όπως η προσπάθεια του συστήματος να ξεπλύνει τους παιδεραστές Λιγνάδη και Γεωργιάδη, αλλά και από τον συντελούμενο ισλαμικό εποικισμό του οποίου τα φρικτά αποτελέσματα έχουν γίνει αντιληπτά ήδη από τα τέλη του 1990. Έτσι, η Ελλάδα που τόσο αγαπούμε αλλάζει και αν δεν δράσουμε άμεσα το σίγουρο είναι πως θα χαθεί έχοντας ήδη πάρει την μορφή μιας σύγχρονης Βαϊμάρης.

Φωνή αντίστασης απέναντι σε όλα τα παραπάνω είναι ο λαϊκός εθνικισμός ο οποίος εκφράζεται καθαρά και μόνο από την Χρυσή Αυγή εδώ και 40 χρόνια, με δράση σε όλη την Ελλάδα (και αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο). Όμως, όπως είναι λογικό οι δράσεις αυτές γίνονται κυρίως σε μεγάλα αστικά κέντρα και ελάχιστες φορές στην επαρχία, σε ένα χωριό ή μια κωμόπολη, κάτι που συχνά ίσως θλίβει νέους αλλά και μεγαλύτερους εθνικιστές που κατοικούν, όπως ο γράφων, σε αυτές τις περιοχές.

Γράφω λοιπόν αυτό το κείμενο προς όλους όσους, όπως κι εγώ μέχρι πρόσφατα, νιώθουν απομονωμένοι και περιορισμένοι όντες μακριά (στο σώμα αλλά όχι στην αγωνιστική συνείδηση) από τους κυριότερους πυρήνες δράσης της Χρυσής Αυγής. Η δίψα για αγώνα μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους και γνωρίζω πλέον ότι το Κίνημα θα βοηθήσει όσο μπορεί αρκεί εσύ να κάνεις την αρχή, αρκεί εσύ να πάρεις την απόφαση για να αγωνιστείς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο για τις Αξίες της Ιδέας μας.

Ναι, σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Για παράδειγμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει κάποιος να σε πει «φασίστα» ή ακόμα και «εγκληματία». Έτσι του έμαθαν να παπαγαλίζει τα μέσα μαζικής εξαπάτησης που όλοι ξέρουμε τι λένε και πως χειραγωγούν τον ελληνικό λαό εναντίον της Χρυσής Αυγής, ενάντια σε οτιδήποτε Εθνικό. Όμως κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να μας αποτρέπει ως Εθνικιστές να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας, αλλιώς οι εχθροί μας έχουν ήδη νικήσει.

Είμαι κι εγώ ένας έφηβος, μαθητής ακόμα, αλλά έχω στην καρδιά μου την φλόγα της Πίστης που μου δίνει δύναμη να αγωνιστώ. Εσύ όπως και εγώ με την φωνή μας, με την όποια δράση μας, θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα των ονείρων μας. Αυτές λοιπόν, είναι οι συμβουλές μου προς εσένα συναγωνιστή που μπορεί να είσαι απομονωμένος από μεγάλα αστικά κέντρα, σε περιοχές όπου η ορμή της οργανωμένης εθνικιστικής παρουσίας δεν έχει φτάσει ακόμα:

Α) Ένας από τους πιο προφανείς εναλλακτικούς τρόπους δράσης είναι σίγουρα το διαδίκτυο. Με λίγα «κλικς» μπορείς να φτιάξεις έναν λογαριασμό εθνικιστικού περιεχομένου στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης instagram, twitter κ.α. Από εκεί μπορείς να βοηθήσεις στην διάδοση του Εθνικιστικού μηνύματος, ενάντια στην καθεστωτική λογοκρισία, αναδημοσιεύοντας άρθρα του Κινήματος και δράσεις των συναγωνιστών ανά την Ελλάδα. Μπορείς ακόμα να αρχίσεις να φτιάχνεις πρωτότυπο δικό σου περιεχόμενο, όπως κάποια εικόνα υπέρ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής ή χιουμοριστικές αναρτήσεις που μπορούν να περάσουν άμεσα ή έμμεσα εθνικιστικά μηνύματα σε νεαρό κοινό.

Β) Δημιούργησε τον δικό σου πυρήνα. Το διαδίκτυο είναι χρήσιμο αλλά αυτό που ξεχωρίζει το Κίνημα μας είναι η δράση του στον έξω κόσμο. Προσπάθησε να βρεις παιδιά της περιοχής σου τα οποία έχουν εθνικιστικά φρονήματα και οργανωθείτε σταδιακά για δράση στον δρόμο. Δώσε προσοχή στο κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον και ίσως ανακαλύψεις νέους με κοινές αναζητήσεις. Μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε με τους κεντρικούς πυρήνες της Χρυσής Αυγής ώστε να σας βοηθήσουν στέλνοντάς σας έντυπο υλικό με σκοπό την αφύπνιση ακόμα περισσότερων Ελλήνων. 

Γ) Τέλος, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες, αυτό που πάντα μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμαστείς για το μέλλον. Ενίσχυσε τον εαυτό σου σωματικά και πνευματικά έτσι ώστε όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία (πχ όταν θα βρεθείς σε μια μεγάλη πόλη για σπουδές) να μπορείς να δώσεις το 100% στον ιερό μας αγώνα. Το εκδοτικό έργο της Χρυσής Αυγής και τα συγγράμματα του Αρχηγού μας δίνουν την δυνατότητα στον καθένα να μελετήσει μοναδικά ιδεολογικά και ιστορικά βιβλία. Παράλληλα γυμνάζοντας καθημερινά το σώμα σου αποκτάς την φυσική κατάσταση που κάθε Έλλην εθνικιστής οφείλει να έχει ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε όλες τις καταστάσεις που προκύπτουν. 

Εάν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είμαι σίγουρος ότι έχεις σιχαθεί την παρακμή, βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια την εισβολή των αλλοφύλων και έχεις σιχαθείς την συνεχιζόμενη μεταπολιτευτική προδοσία δεξιών και αριστερών. Αν θες να λέγεσαι Έλληνας δεν έχεις άλλη επιλογή: ΑΓΩΝΙΣΟΥ!

ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Α.Σ.

You may also like...

3 Responses

  1. November 17, 2021

    […] και τον αριθμό των ατόμων εάν είστε ήδη ομάδα. Διάβασε ΕΔΩ την επιστολή ενός Συναγωνιστή που βρέθηκε σε αυτή […]

  2. December 13, 2021

    […] και τον αριθμό των ατόμων εάν είστε ήδη ομάδα. Διάβασε ΕΔΩ την επιστολή ενός Συναγωνιστή που βρέθηκε σε αυτή […]

  3. October 13, 2022

    […] Μην απελπιστείς αν οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν φαινομενικά να παράγεις ακόμα έργο. Ακόμα ο αυτοπροσδιορισμός σου […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *