Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των στρατιωτικών του αεροπορικού δυστυχήματος στο Βασιλούδι

 

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου κλιμάκιο του πυρήνα Λαγκαδά της Χρυσής Αυγής μετέβη στο χωριό Βασιλούδι του νόμου Θεσσαλονίκης όπου το 2008 έχασαν την ζωή τους τρία στελέχη της πολεμικής αεροπορίας.

Ο Ανθυπασπιστής Καρδόπουλος Ευστάθιος, ο Αρχιλοχίας Καστανίτης Ευάγγελος και ο Επιλοχίας Κατσιάς Αθανάσιος επάνδρωναν ελικόπτερο τύπου UH-1H, που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο προς την Ρεντίνα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε άσκηση των ειδικών δυνάμεων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν την στιγμή της συντριβής, ο χειριστής του ελικοπτέρου κατέβαλε κάθε προσπάθεια προκειμένου να αποφύγει την πτώση σε κατοικημένη περιοχή.

Οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν κατάθεση στεφάνου και επιμελήθηκαν τον καθαρισμό του μνημείου ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού προς την μνήμη των συμπατριωτών μας που έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Θλιβερή αντίθεση υπήρξε η αδιαφορία της πολιτείας καθώς οι νέοι της Χρυσής Αυγής ήταν οι μόνοι που θυμήθηκαν την τραγική επέτειο

Όσο οι «δημοκράτες», κυβερνώντες και μη,  αναλώνονται σε μεγάλα λόγια, διαμάχες εντυπώσεων και όργια διαφθοράς, τόσο οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν να αποτελούν πρεσβευτές και θεματοφύλακες μιας άλλης Ελλάδας, της Ελλάδας του καθήκοντος και της Τιμής! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *