Εκδήλωση Μνήμης για τους πεσόντες αξιωματικούς των Ιμίων στην Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια των διαρκών ακτιβιστικών κινητοποιήσεων της Χρυσής Αυγής (και) στην Βόρειο Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Μετώπου Νεολαίας μια λιτή τελετή για την επέτειο των Ιμίων στο μνημείο των πεσόντων αεροπόρων στην νέα παραλία Θεσσαλονίκης. Δεκάδες συναγωνιστές απέτισαν φόρο τιμής στους Ήρωες της προδομένης νύχτας των Ιμίων, Ήρωες οι οποίοι έπεσαν στο υπέρ Πατρίδος καθήκον από τα πυρά του τούρκου προαιώνιου εχθρού 25 ολόκληρα χρόνια πριν, στις 31 Ιανουαρίου του 1996. 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει να διατρανώνει την ελληνικότητα του Αιγαίου πελάγους σε καιρούς ταπεινώσεων και προδοσιών, όταν τα κοινοβουλευτικά κόμματα της ξενοκρατίας μιλάνε για “ατυχήματα”, για “ελληνοτουρκική φιλία” και για… σημαίες που “τις παίρνει ο άνεμος”.

Η απελπισμένη και λυσσώδης αντίδραση των κατασταλτικών μηχανισμών (που γέμισαν το σημείο με οχήματα της ΕΛΑΣ μέσα σε λίγα λεπτά) αλλά και οι δήθεν προαναγγελθείσες “πορείες” των παρακρατικών συμμοριτών της αριστεράς στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής να πράξουν το καθήκον τους.

Οι αστυνομικοί, όργανα της καταπιεστικής κρατικής μηχανής που ενοχλείται από εκδηλώσεις οι οποίες κρατούν ζωντανή την εθνική μνήμη, σαφώς και δεν επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο στην τήρηση “του νόμου και της τάξεως” σε αριστερά συστημικά πανηγυράκια “επαναστατικής γυμναστικής”. Προφανώς η αυστηρότητά τους εξαντλείται στις παρεμβάσεις νεαρών Εθνικιστών, οι οποίοι ως στρατιώτες της Ιδέας μας και αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελούν το μοναδικό αντισυστημικό και επαναστατικό κίνημα των ημερών μας.

Κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του πολιτικού κρατουμένου, και Αρχηγού του Κινήματος μας, Νικολάου Μιχαλολιάκου, ακολούθησε μια σύντομη ομιλία εκπροσώπου του Μετώπου Νεολαίας και τέλος άπαντες οι συναγωνιστές έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ως επιβεβαίωση της δυναμικής αρχής του Μετώπου Νεολαίας στο νέο αγωνιστικό έτος η εκδήλωση συνδυάστηκε με ρίψη φέιγ βολάν στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου που δονήθηκε από συνθήματα ενάντια στην λεγόμενη “ελληνοτουρκική φιλία” αλλά και υπέρ των φυλακισμένων Συναγωνιστών.

Μπορεί οι καθεστωτικές φυλλάδες, το ασύδοτο παρακράτος και η ξενόδουλη κυβέρνηση Μητσοτάκη να πίστεψαν ότι “ξεμπέρδεψαν” με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ωστόσο οι πολλαπλές δράσεις των μαχητών του Λαϊκού Συνδέσμου σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και η δημιουργία νέων  Πυρήνων Νεολαίας ανά την επικράτεια αποτελούν την καλύτερη απάντηση στους θλιβερούς συκοφάντες και πολέμιους του Ελληνισμού.

υποπλοίαρχος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
υποπλοίαρχος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ
αρχικελευστής ΕΚΤΩΡ ΓΙΑΛΟΨΟΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *