Τελετή Μνήμης Ηρώων Φουντούλη & Καπελώνη 2020: Οι Ιδέες μας είναι πιο δυνατές από τις σφαίρες σας! – ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του κράτους περί του αντιθέτου οι Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η 1η Νοεμβρίου του 2020 θα μείνει στην Ιστορία ως η μέρα που το νεοελληνικό κράτος έδειξε το απεχθέστερο πρόσωπο και εισέβαλε σε νεκροταφείο (!!!) με τις αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν να διαλύσουν τους Έλληνες Εθνικιστές που αυθόρμητα έδωσαν το παρών στο Μνημόσυνο του Συναγωνιστή Γιώργου Φουντούλη.

Μερικά μέτρα μακριά και στο σημείο δολοφονίας των Συναγωνιστών μας υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία και κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες με προσαγωγές και απειλές δεν επέτρεψαν στους Συναγωνιστές των πεσόντων να αφήσουν ούτε λίγα άνθη στο σημείο της στυγνής εκτέλεσης τους από τα εγκληματικά τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς.

Παρ’ όλες τις απαγορεύσεις ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, ο πολιτικός φορέας που έχει βιώσει με τον χειρότερο τρόπο την τρομοκρατία και τις άδικες διώξεις και φυλακίσεις, δεν μπορούσε να μην Τιμήσει τους Ήρωες μας και έτσι όλοι μαζί δώσαμε το παρών έξω από την τελευταία κατοικία του Μανώλη Καπελώνη.

Οι σκοτεινοί εγκέφαλοι αυτής της άνευ προηγουμένου καταστολής, ήθελαν να μην πραγματοποιηθεί η Τελετή του Κινήματος προς τιμήν των Αδερφών μας. Ως Χρυσαυγίτες δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο και έτσι δείξαμε σε όλους πως η Πίστη μας και οι Καρδιές μας που κρατούν ζωντανούς τους Νεκρούς μας δεν λυγίζουν με κανέναν τρόπο!

Ακόμα και την τελευταία στιγμή πάνω από 150 Εθνικιστές παρακινούμενοι από το Ιερό Καθήκον δεν άφησαν αμνημόνευτους τον Γιώργο και τον Μανώλη δίνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να μας εμποδίσουν.

Αντίστοιχη Τελετή Μνήμης πραγματοποιήθηκε και στην Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Μετώπου Νεολαίας παρά την αστυνομοκρατία που φρόντισε να στείλει τα όργανα της εναντίον των Εθνικιστών και σε αυτή την περίπτωση!

Η λιτή αλλά μοναδική αυτή Τελετή Μνήμης έκλεισε και στα δύο σημεία με άπαντες τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και για λίγες στιγμές οι αναμμένοι πυρσοί φώτισαν το σκοτάδι και τις πένθιμες Σημαίες μας δίνοντας Όρκο πως δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ! Μετά από εκείνη την αποφράδα Παρασκευή οι Ψυχές του Γιώργου και του Μανώλη είναι δίπλα μας, σε κάθε μας βήμα και αποτελούν τους Οδηγούς μας προς την Νίκη.

Γιώργο και Μανώλη, δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν! Σας τιμήσαμε με τον κατάλληλο τρόπο όπως κάνουμε και θα κάνουμε για κάθε χρόνο όσες απαγορεύσεις και όση τρομοκρατία και να μας επιβάλλουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ! Φωτογραφίες:


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *