Μέτωπο Νεολαίας: «Καλύτεροι από τους Δασκάλους σας!»

Αναδημοσίευση από το chatzisavvas.net

10 Αυγούστου του 2019 και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή μόλις έχει βγει «λαβωμένος»  από μια εκλογική αναμέτρηση. Μία εκλογική αναμέτρηση όπου εχθροί μας πολέμησαν και οι «φίλοι» μας πούλησαν ή ετοιμάζονταν να το κάνουν.

Δέχομαι ένα τηλέφωνο από τα παιδιά του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης που με καλεί να λάβω μέρος σε μια εκδήλωση!
Συγκέντρωση, πορεία και επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την απραξία της Ελλαδικής και Κυπριακής κυβέρνησης για την τιμωρία των Τούρκων δολοφόνων των Ηρώων Ισαάκ και Σολωμού.
Η ιδέα μου φάνηκε σίγουρα τολμηρή. Μέσα στο κατακαλόκαιρο με νωπή την εκλογική ήττα που μας άφησε χωρίς κοινοβουλευτική παρουσία και με τον πιο πιστό να αναρωτιέται αν υπάρχει νόημα δράσεων στον δρόμο, αναλογιζόμενος το ότι οι «πατριώτες» των συλλαλητηρίων μας γύρισαν την πλάτη στις κάλπες. Μια ανοιχτή συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης απαιτεί παρουσία ικανού αριθμού συμμετεχόντων για να μην χαρακτηριστεί αποτυχία.
Κάποιος που το συζήτησα μου είπε, αυτά τα παιδιά ψάχνουν κάτι να πιαστούν, μια αφορμή για να συνεχίσουν και να αποδείξουν ότι δεν πίστεψαν σε κάτι που σβήνει μαζί με τα φώτα της βουλής.
Τον ευχαριστώ γιατί είχε απόλυτο δίκαιο!
12 Αυγούστου 2019 απόγευμα.
Τα λάβαρα του Κινήματος μας Υπερήφανα κυματίζουν στον αέρα μαζί με την Γαλανόλευκη Εθνική μας σημαία και εκατό άτομα στέκονται σε παράταξη στην παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου.
Η θερινή ησυχία σπάει από το πρώτο σύνθημα. 
«ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΩΜΕ – ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ!»

Η παράταξη αρχίζει να βαδίζει στην παραλιακή οδό σταματώντας την κυκλοφορία και κάνοντας ΟΛΑ τα κεφάλια να γυρνούν για να δουν. Όλα τα στόματα να ψιθυρίζουν «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ»!
Βλέπεις εκφράσεις ελπίδας και θαυμασμού που υπερκαλύπτουν κάθε κούραση ή πρόβλημα. Οι καρδιές μας πλημμυρίζουν από συγκίνηση και δύναμη σαν να μας παρακολουθεί ο Αρχηγός σε απευθείας μετάδοση. Σαν να βλέπεις κάποιες στιγμές αστραπιαία μέσα στα πρόσωπα του πλήθους κάποια πρόσωπα συναγωνιστών που δεν ζουν πλέον για να είναι μαζί μας στον δρόμο, να κοιτάζουν την νέα γενιά της Χρυσής Αυγής με ικανοποίηση!
Σημαιοφόροι της παράταξης, η νεολαίας μας.
Περιφρούρηση η νεολαίας μας.
Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων η νεολαία μας.
Μια νεολαία που δεν μπορεί να καμφθεί από την εκλογική αποτυχία.
Η νεολαία μας!
Τα κίνητρα τους έχουν Εθνική-Κινηματική υπόσταση και όχι πολιτικάντικη, ψεύτικη και σάπια, σαν αυτών που έφυγαν.
Δεν έχουν «νοθευτεί» τα πεντακάθαρα ιδανικά της φυλής και του Έθνους μέσα στα λαμπρά τους μυαλά, με λίστες, σταυρούς και ψηφοδέλτια εκλογών. Θέλουν να βγουν στον δρόμο και να αγωνιστούν για αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι τους μαθαίναμε σε τοπικές οργανώσεις και τους μιλούσαμε σε κάθε συνάθροιση. Θέλουν αυτά που τους μάθαιναν οι «παλιοί» της ιδεολογίας μας στην θεωρία, να τα κάνουν πράξη και κανένας καύσωνας και καμία ήττα πολιτική δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο. 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτά τα παιδιά έχουν πάρει στα σοβαρά αυτά που εμείς τους λέγαμε. Έχουν επωμιστεί την τεράστια ευθύνη να είναι οι συνεχιστές του ονόματος Χρυσαυγίτης Εθνικιστής.
Στο τέλος της πετυχημένης εκδήλωσης κοιτούσα τα χαμόγελα και την ικανοποίηση στα νεαρά τους πρόσωπα και σκεφτόμουν ότι τα κατάφεραν. Ευτυχώς που συμμετείχα σε αυτήν την εκδήλωση, ήταν Τιμή μου. Ήταν κομβική στιγμή για το μέλλον του Κινήματος μας και ας μην το είχαν καταλάβει τότε και ας μην το έχουν καταλάβει ακόμα κάποιοι.
Δάσκαλοι και Ινστρούχτορες έπιναν τον καφέ τους σε κάποια παραλία αδιαφορώντας για την συνέχεια μας από την στιγμή που οι ίδιοι δεν εξελέγησαν. Άλλοι μας είχαν πουλήσει πριν τις εκλογές, άλλοι αφού εξελέγησαν σε Ευρωβουλή, Δήμους και Περιφέρειες. 
Κάποιοι άλλοι θα μας πουλούσαν σύντομα.                        
Εσείς, νέες και νέοι της Χρυσής Αυγής, πήρατε στα χέρια σας και την σημαία μας και την Ιδέα και της δώστε νέα ώθηση!
Αποδείξατε ότι είσαστε πιο «διαβασμένοι» από τους «δασκάλους» σας.
Πιο Πιστοί από τους  πιστούς.
Πιο Άξιοι από τους άξιους.
Καλύτεροι από τους καλύτερους μας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *