Βίτσι 2020: Τιμή και Δόξα στους Ήρωες του Εθνικού Στρατού – ΒΙΝΤΕΟ

Για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έδωσε βροντερό “παρών” στην καθιερωμένη τελετή τιμής των πεσόντων ηρώων του Εθνικού Στρατού. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες εδώ και δεκαετίες πιστοί στα εθνικά ιδανικά τιμούν την θυσία των Ελλήνων μαχητών που αγωνίστηκαν για να δώσουν τέλος στα προδοτικά σχέδια των ξενόδουλων κομμουνιστών συντρίβοντάς τους τον Αύγουστο του 1949.

Η φετινή περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από την εν λόγω εκδήλωση ήταν από ημερών “τεταμένη”, λόγω της υπόνοιας παρακυβερνητικών κύκλων για εμφανίσεις και “τιμές” εκπροσώπων της κυβέρνησης των “εθνικοφρόνων”. Οι εν λόγω εκπρόσωποι εν τέλει προφανώς δεν έπραξαν το καθήκον τους απέναντι στην ιστορική μνήμη της πατρίδος μας αλλά ενέδωσαν για άλλη μια φορά στην αριστερή παραληρηματική ρητορική περί “διχασμού-εμφυλιοπολεμικού μίσους”, καθώς η γραμμή του κόμματος που νομιμοποίησε το εγκληματικό και προδοτικό ΚΚΕ, από τα πλέον επίσημα χείλη του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ο “σεβασμός στους αγώνες της αριστεράς”!

Αντίθετα με την… βροντερή απουσία των κυβερνητικών, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετείχε με πολυμελές κλιμάκιο αποτελούμενο κυρίαρχα από παιδιά νεαρής ηλικίας, τα οποία αγωνίζονται για ιδανικά εθνικά και ΟΧΙ για ποσοστά εκλογικά, και με την παρουσία των συναγωνιστών και μελών του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Μιχάλη Τσακίρη. Οι Εθνικιστές δεν κάνουν “εκπτώσεις” στα πιστεύω τους δείχνοντας ακλόνητη συνέπεια σε κάθε εθνικό,ιστορικό και ιδεολογικό θέμα, όπως είναι στην σημερινή περίπτωση ο συμμοριτοπόλεμος.

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, του Νικόλαου Μιχαλολιάκου κατατέθηκε στεφάνι από τον Πυρηνάρχη Καστοριάς Στέλιο Τούφα.Το Μέτωπο Νεολαίας του κινήματος, με την συντεταγμένη παρουσία του, προσέφερε δυναμικό παλμό στην εκδήλωση με τα ηχηρά εθνικιστικά συνθήματά του, ενώ καταχειροκροτήθηκε και από πλήθος εκ των υπολοίπων παρευρισκομένων στην τελετή.

Οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα πολλαπλές απαντήσεις μέσω της κινηματικής δραστηριοποίησης, αλλά και των πανελλαδικών αναδιοργανωτικών διεργασιών σε κάθε είδους λάσπη προερχόμενη από τα παπαγαλάκια και τους ρουφιάνους της Νέας Δημοκρατίας που παριστάνουν τους “πατριώτες”, “εθνοσωτήρες” και “εθνικισταράδες”! Λάσπη η οποία βεβαίως περιορίζεται στα πλήκτρα και στον χυδαίο κιτρινισμό μέσω ψευδών επιφανειακών εντυπώσεων, διότι η διαφορά του εν πολλοίς ελεγχόμενου πλέον διαδικτύου και του πληρωμένου τύπου με την ζώσα πραγματικότητα είναι χαώδης. Ταυτόχρονα όμως δίνεται και ένα εκκωφαντικό μήνυμα στον αριστερό συρφετό πως όσο υπάρχει το Κίνημά μας με αδιαμφισβήτητο πρωτοπόρο τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τα εθνικά θέματα θα είναι πάντοτε επίκαιρα και βασικός άξονας της πολιτικής ατζέντας του τόπου.

Βίντεο:



Περισσότερες Φωτογραφίες:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *