Απάντηση στα εν Θεσσαλονίκη γελοία απομεινάρια της «νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ»

Το περασμένο Σάββατο μια θλιβερή κομπανία συριζαίων που προσποιείται ότι αποτελεί οργάνωση νεολαίας έστησε για μερικά λεπτά πάγκο επί του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας προκειμένου να «πουλήσει» αντιεθνικιστική πραμάτεια.

Τα συντρόφια είχαν την ατυχή έμπνευση να βαφτίσουν την καταγέλαστη αυτή ενέργεια «αντιφασιστικό διήμερο δράσης κατά της Χρυσής Αυγής». Μάλιστα ο “επικεφαλής της νεολαίας Σύριζα στη Θεσσαλονίκη” με φωνή που… ξεχείλιζε τεστοστερόνη (κόψε την πολλή σόγια σύντροφε) δήλωσε σε συστημική φυλλάδα, η οποία καπηλεύεται το όνομα της Μακεδονίας μας, ότι “ο φασισμός της Χρυσής Αυγής νικιέται στον δρόμο”.
Ως Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι ο αριστερός θίασος δε μπορούσε να διαλέξει χειρότερη ημέρα για να μας επιδείξει την «αγωνιστικότητα» του. Μια μόλις ημέρα μετά την μεγάλη μαχητική πορεία πλήθους νέων Εθνικιστών στο κέντρο της πόλης αυτή η χούφτα ταλαίπωρων νέο-αριστερών βγήκαν να μας πουν πόσο “μεγάλη ανταπόκριση” είχε η “δράση” τους και πως “θα μας διώξουν απ’ τις γειτονίες” προσφέροντας άφθονο γέλιο στους διερχόμενους πολίτες.
Λίγο αργά δεν θυμηθήκατε να ξεμυτίσετε σύντροφοι; Που ήσασταν το προηγούμενο βράδυ όταν οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης γέμισαν κοκκινόμαυρα λάβαρα και σείστηκαν από Εθνικιστικά συνθήματα χάρη στην Ελληνική νεολαία που αψήφησε την προπαγάνδα σας; Δυστυχώς για εσάς η οι Έλληνες νέοι σας έχουν γυρίσει την πλάτη προ πολλού, όπως και σε κάθε κρατικό και παρακρατικό ανθελληνικό συνονθύλευμα.
Παρά τον… ετεροχρονισμό των συντρόφων αποδεχόμαστε μετά χαράς την πρόκληση, τους βεβαιώνουμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους πολλές φορές ακόμα και θα έχουν την ευκαιρία να μας αποδείξουν την «αγωνιστικότητα» τους, ας βάλουν τα δυνατά τους.
Θαυμάστε εδώ τα συριζόπαιδα και τις ξεκαρδιστικές δηλώσεις του τσομπάνη τους:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *