Παρέμβαση σε χώρο παράνομης αντεθνικής φιέστας – ΒΙΝΤΕΟ


Προ ολίγων ημερών ένα από τα θλιβερά παραμάγαζα ΚΚΕ που υποδύεται την “μαθητική οργάνωση” (με Μ.Ο. ηλικίας τα 50…) επιχείρησε να διεξάγει ανθελληνική φιέστα χρησιμοποιώντας παράνομα σχολικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Στόχος των μπολσεβίκων ήταν για άλλη μια φορά να δηλητηριάσουν μαθητικές συνειδήσεις με αντεθνική προπαγάνδα περί «ανοιχτών συνόρων» και «πολυπολιτισμικότητας».
Ως γνήσιοι και διαχρονικοί εχθροί του Ελληνικού λαού τα εν Ελλάδι απομεινάρια της ΕΣΣΔ υποστηρίζουν με φανατισμό την μαζική εισβολή που δέχεται η χώρα μας από αλλόφυλους εγκληματίες (σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία) για χάρη των μεγάλων αφεντικών της Ευρώπης που απαιτούν φτηνά εισαγόμενα εργατικά χέρια και άβουλα καταναλωτικά στόματα.
Εμείς ως νέοι Έλληνες Εθνικιστές δε θα μπορούσαμε φυσικά να αφήσουμε μια τέτοια πρόκληση αναπάντητη. Φροντίσαμε λοιπόν άμεσα τα συντρόφια να βρουν τον χώρο όπου σχεδίαζαν τη φιέστα τους ανανεωμένο με εκτεταμένες «καλλιτεχνικές παρεμβάσεις», με διορθωμένα τα εμετικά ανθελληνικά τους συνθήματα και με εκατοντάδες Εθνικιστικά φέιγ βολάν ενάντια στην σάπια αριστερή προπαγάνδα.

ΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ
ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *