Εθνικιστικό Party στην Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 17 Μαρτίου το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε Εθνικιστικό πάρτυ στο εθνικιστικό στέκι της πόλης «Σάρισα» γιορτάζοντας τους μέχρι τώρα αγώνες αλλά και τον πολλαπλασιασμό των μελών μας μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η προσέλευση δεκάδων νεολαίων από κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν και η συμμετοχή αρκετών αφυπνισμένων νέων που με αφορμή την εκδήλωση πλησίασαν για πρώτη φορά το Κίνημα και εξέφρασαν την επιθυμία τους να πυκνώσουν τις τάξεις μας.

Η βραδιά άρχισε με αγαπημένα τραγούδια-ορόσημα του Ευρωπαϊκού και κλιμακώθηκε με δυναμικά ροκ και μεταλ κομμάτια της εγχώριας και ξένης εθνικιστικής μουσικής σκηνής.
Με τη συνοδεία φαγητού και άφθονης παγωμένης μπύρας οι νέοι του Κινήματος είχαμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε ελεύθερα αφήνοντας για λίγο πίσω τις όποιες δυσκολίες αλλά και να συσφίξουμε τους συναγωνιστικούς δεσμούς που δημιουργήσαμε μέσα από μια συνεχή δραστηριότητα και μαχητική παρουσία στους δρόμους το τελευταίο διάστημα.

[…]

Η εκδήλωση αυτή ανέδειξε μεταξύ άλλων και την προσπάθεια του Μετώπου Νεολαίας για την ανάπτυξη της «Σάρισας» σε έναν ισχυρό πόλο έλξης για όλους τους νέους της πόλης με εθνικό φρόνημα. Ένα μοναδικό στέκι όπου σε ευχάριστο κλίμα μπορούν ελεύθερα να μιλήσουν για τις ιδέες τους και να γνωρίσουν νέους με κοινές αξίες που είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για αυτές.
Μην μένεις άπραγος μπροστά στην προδοσία, πέρνα στην Αντεπίθεση.
Η Εθνική Αντίσταση είμαστε εμείς!


Φωτογραφίες:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *